www.lettersto.nl
Valuta:
Naar huis >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

In Dank u voor een bestelling van www.lettersto.nl . Wij hopen van harte om inkopen te doen hier, dus we respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen.
  Uw privacy
¬†Wij hechten waarde aan uw privacy gegevens, zodat uw persoonlijke gegevens beter zal worden beschermd, www.lettersto.nl hecht waarde aan de bescherming van uw privacy voor online aankopen. Wanneer u rekening www.lettersto.nl , moeten gebruikers persoonlijke gegevens te registreren verstrekken. Naam, verzending / facturatie, e-mailadres, telefoonnummer, adres, Credit / Debit Card Information: en als onderdeel van het bestelproces, alleen de volgende essenti√ęle informatie over klanten te verzamelen. De contact informatie wordt alleen gebruikt om in contact te komen met u wanneer dat nodig is. De informatie die u aan ons verstrekt wordt niet gegeven of verkocht aan een externe partij, behalve voor de rederij het leveren van uw bestelling. Wij uw verzendadres en telefoonnummer alleen delen met de rederij. De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om een ‚Äč‚Äčorderbevestiging en tracking nummer te geven. Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van problemen met de uitvoering of de levering van uw bestelling. De creditcard gegevens worden alleen gebruikt om te bevestigen of het factuuradres is hetzelfde met het verzendadres.
  Cookies
 Cookies zijn alfanumerieke identificatiecode tekstbestanden die wij overbrengen naar de harde schijf van uw computer via uw webbrowser om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen en om functies zoals opslag van artikelen in uw winkelwagen tussen bezoeken te verstrekken.
  Automatische
¬†Om veiligheidsredenen www.lettersto.nl soms verzamelt en analyseert het Internet Protocol (IP)-adres gebruikt om uw computer te verbinden met het internet, en op onze website. Dit wordt gedaan voor uw bescherming voor het bijhouden van doeleinden in het ongelukkige geval dat iemand toegang krijgt tot uw persoonlijke of financi√ęle informatie en een rekening opent of maakt aankopen onder uw naam.
  Neem contact met ons met eventuele vragen
 Als u nog vragen, zorgen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan zo vriendelijk contact met ons op via e-mail. Wij respecteren uw privacy en wij niet hebben en niet vrijwillig de informatie die u ons verstrekt met externe bedrijven of organisaties te delen. We hebben uw beste belang op het hart en geloven dat je zult onze overtuiging waarderen om uw veiligheid. Deze verbintenis is uit.

Terug
Copyright © 2019 www.lettersto.nl. Powered by Zwart/Wit Schoenen RSS New Products Feed